Revolve Technical Services bv

Kast blussingen

Kast blussingen

Heeft u een grote ruimte met daarin een aantal schakel- of serverkasten welke beveiligd moeten worden dan hebben we de mogelijkheid om dit door middel van verschillende manieren uit te voeren.

  1. Inergen blussysteem van Fire-Eater
    We kunnen een kleine cilinder naast de kast plaatsen en door middel van nozzles in de kast kunnen we zeer efficiënt en zonder veel nevenschade een beginnende brand blussen. Met een cilinder is het mogelijk om meerdere kasten te gelijk te blussen.
  1. Aërosol blusunits
    We hebben tevens de mogelijkheid om aërosol blusunits in de kast te plaatsen welke aangestuurd kunnen worden door middel van een thermisch element of door een bluscentrale. Hierbij zal ook een beginnende brand geblust worden.
  1. Stikstof blusunit
    Tevens hebben we de mogelijkheid om een stikstof generator op of in de kast te plaatsen. Deze units zijn vrij klein van omvang en hebben de mogelijkheid om één serverkast te blussen. Het is wel mogelijk om meerdere units aan elkaar te koppelen. Ook deze manier van blussen geeft weinig nevenschade en is milieu vriendelijk omdat hier gebruik gemaakt wordt van IG 100 en dat betreft 100% stikstof.

Interesse? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Reageren
Stuur een bericht!
Heeft u een vraag? Stel hem via WhatsApp!